Viu una nit foodie italo-argentina A Rolete

Viu una nit foodie italo-argentina A Rolete

D’Itàlia a Sud-amèrica i de Sud-amèrica a Gavà, concretament al número 41-43 del carrer Sant Lluís. Allà us hi esperen el seu gerent, en Martín, i tot el seu equip per oferir-vos una agradable vetllada a la seva terrassa.

Com a bons foodies ja sabreu que molts països hispanoamericans, encapçalats per Argentina, van rebre una gran immigració italiana durant el segle XIX per causes econòmiques. Aquest fet va influir notablement en la seva cultura i com no podia ser d’una altra manera també en la seva gastronomia. És per això que molts no només porten cognoms italians sinó que també consumeixen menjars originats en la cultura italiana, però que un cop tocats i amanits per les seves mans, han esdevingut una identitat cultural pròpia.

A Rolete és la representació en estat pur d’aquesta influència italiana a la cuina argentina: pizzes i empanades artesanals,  pastes al dente, delicioses amanides i sabroses carns argentines, a més d’ exquisits postres casolans entre els quals no faltarà el típic almívar de llet.

Per fer-vos-ho més fàcil i que pugueu dedicar-vos a gaudir des del primer instant que hi aterreu, sense haver de pensar massa en la tria de la carta, aquí van les suggerències que ens brinda el seu xef:

  1. Hummus
  2. Milanesa a la napolitana
  3. Ensalada de tirabeques
  4. Steak Tartar
  5. Tagliata de vedella d’ entranya
  6. Pizza especial


  1. Burratina sobre coca de vidre
  2. Olives sicilianes
  3. Porcions de pizza
  4. Empanades argentines
  5. Burrata
  6. Pizza margarita


Tota la seva carta està pensada per a compartir en petit comitè o en grups més nombrosos, però fonamentalment per a compartir. Així que ja sabeu, en parella, amb amics o família, si aquest any no heu pogut viatjar, podeu traslladar-vos amb els vostres paladars, passant per dos continents diferents, a A Rolete.

El seu horari és de dimarts a diumenge de 12 a 16 hores i de 19 a 23 hores. Tanquen del 23 al 30 d’agost per vacances. Aprofiteu aquestes setmanes i viviu una nit foodie italo-argentina a la fresca!