Et falten idees pel menú de Cap d’Any o de Reis? En aquesta cinquena entrega de les vídeo-receptes de Cuina de Nadal de l’Agrupació de Restauradors de Gavà, el restaurant Major Trentasis us proposa una varietat de tapes elaborades amb les sobres dels àpats de Nadal i Sant Esteve que segur que has acumulat a la nevera.
Manel Armengol, cap de cuina del restaurant, us explica en el següent vídeo com preparar quatre receptes ben ràpides i senzilles que segur que sorprendran i satisfaran els paladars de tota la família. I com a alternativa, anima’t i reserva taula per gaudir amb els teus de la cuina tradicional mediterrània del Major36.
Què necessitareu per preparar les quatre tapes?
Musclos amb piparres i gelatina de vermut:
- Piparres
- Gelatina de vermut
- Endívies
- Musclos de llauna
Preparació:
- Trossegem les piparres.
- Col·loquem els musclos i les piparres sobre les endívies.
- Tallem en daus la gelatina i l’incorporem a l’elaboració.
- Afegim la salsa dels musclos.

Anxoves sobre crackers amb ceba i tomàquet:
- Olives
- Anxoves
- Ceba
- Galetes crackers
- Tomàquets xerri
- Oli d’oliva
Preparació:
- Hidratem les anxoves.
- Tallem i remullem la ceba.
- Obrim i retirem els ossos de les olives.
- Tallem i enrotllem les anxoves.
- Introduïm dins l’anxova el tomàquet i la ceba trossejada.
- Col·loquem l’elaboració i les olives a sobre dels crackers.
- Ruixem amb oli d’oliva.

Cons de pollastre rostit amb prunes i orellanes:
- Pollastre rostit
- Prunes
- Orellanes
- Maionesa
- Cons de galeta
Preparació:
- Desossem i esmicolem el pollastre.
- Piquem a ganivet el pollastre, les orellanes i les prunes.
- Barregem el pollastre amb la maionesa.
- Col·loquem en màniga i omplim els cons amb l’elaboració.
- Reduïm l’oli del pollastre i les prunes.
- Afegim la reducció als cons.

Rotllos de carabassó amb llagostins:
- Llagostins
- Carabassó
- Curri
- Maionesa
Preparació:
- Retirem el cap i netegem els llagostins.
- Tallem i salem el carabassó.
- Enrotllem els llagostins amb el carabassó.
- Fregim l’elaboració.
- Afegim la maionesa i el curri.
Comentarios 0