La proposta de Cuina de Nadal del restaurant Major36

La proposta de Cuina de Nadal del restaurant Major36

Et falten idees pel menú de Cap d’Any o de Reis? En aquesta cinquena entrega de les vídeo-receptes de Cuina de Nadal de l’Agrupació de Restauradors de Gavà, el restaurant Major Trentasis us proposa una varietat de tapes elaborades amb les sobres dels àpats de Nadal i Sant Esteve que segur que has acumulat a la nevera.

Manel Armengol, cap de cuina del restaurant, us explica en el següent vídeo com preparar quatre receptes ben ràpides i senzilles que segur que sorprendran i satisfaran els paladars de tota la família. I com a alternativa, anima’t i reserva taula per gaudir amb els teus de la cuina tradicional mediterrània del Major36.

Què necessitareu per preparar les quatre tapes?

Musclos amb piparres i gelatina de vermut:

  • Piparres
  • Gelatina de vermut
  • Endívies
  • Musclos de llauna

Preparació:

  • Trossegem les piparres.
  • Col·loquem els musclos i les piparres sobre les endívies.
  • Tallem en daus la gelatina i l’incorporem a l’elaboració.
  • Afegim la salsa dels musclos.

Anxoves sobre crackers amb ceba i tomàquet:

  • Olives
  • Anxoves
  • Ceba
  • Galetes crackers
  • Tomàquets xerri
  • Oli d’oliva

Preparació:

  • Hidratem les anxoves.
  • Tallem i remullem la ceba.
  • Obrim i retirem els ossos de les olives.
  • Tallem i enrotllem les anxoves.
  • Introduïm dins l’anxova el tomàquet i la ceba trossejada.
  • Col·loquem l’elaboració i les olives a sobre dels crackers.
  • Ruixem amb oli d’oliva.

Cons de pollastre rostit amb prunes i orellanes:

  • Pollastre rostit
  • Prunes
  • Orellanes
  • Maionesa
  • Cons de galeta

Preparació:

  • Desossem i esmicolem el pollastre.
  • Piquem a ganivet el pollastre, les orellanes i les prunes.
  • Barregem el pollastre amb la maionesa.
  • Col·loquem en màniga i omplim els cons amb l’elaboració.
  • Reduïm l’oli del pollastre i les prunes.
  • Afegim la reducció als cons.

Rotllos de carabassó amb llagostins:

  • Llagostins
  • Carabassó
  • Curri
  • Maionesa

Preparació:

  • Retirem el cap i netegem els llagostins.
  • Tallem i salem el carabassó.
  • Enrotllem els llagostins amb el carabassó.
  • Fregim l’elaboració.
  • Afegim la maionesa i el curri.