La proposta de Cuina de Nadal de Joan Campanyà, del Restaurant Anhel

La proposta de Cuina de Nadal de Joan Campanyà, del Restaurant Anhel

Segon capítol de les vídeo-receptes de Cuina de Nadal amb Joan Campanyà, del Restaurant Anhel, que ens prepara un pollastre rostit amb prunes i pinyons que ben bé podria ser el plat principal d’un dinar de Sant Esteve, per exemple. Una recepta tradicional i fàcil de fer. És clar que sempre podeu trucar i reservar i deixar que el xef de l’Anhel cuini per a vosaltres i gaudiu de la seva cuina slow…

Què necessitareu per preparar la recepta?

  • Un pollastre tallat en quarts
  • Prunes
  • Picada de fruits secs
  • Pinyons
  • Ceba
  • All
  • Tomàquets
  • Porro
  • Canyella
  • Vi ranci
  • Vi blanc
  • Pa

Elaboració:

  • Cremem les restes de pèl del pollastre
  • Tallem el pollastres en quatre parts
  • Posem oli a escalfar
  • Tallem les verdures
  • Salpebrem el pollastre i el posem a fregir a foc lent
  • Afegim tota la verdura a la cassola i la deixem a foc lent durant uns 90 minuts
  • Incorporem el vi ranci i el vi blanc i deixem reduir
  • Quan el pollastre estigui daurat, afegim les prunes i pinyons
  • I per últim, afegim la picada de fruits secs