Segon capítol de les vídeo-receptes de Cuina de Nadal amb Joan Campanyà, del Restaurant Anhel, que ens prepara un pollastre rostit amb prunes i pinyons que ben bé podria ser el plat principal d’un dinar de Sant Esteve, per exemple. Una recepta tradicional i fàcil de fer. És clar que sempre podeu trucar i reservar i deixar que el xef de l’Anhel cuini per a vosaltres i gaudiu de la seva cuina slow…
Què necessitareu per preparar la recepta?
- Un pollastre tallat en quarts
- Prunes
- Picada de fruits secs
- Pinyons
- Ceba
- All
- Tomàquets
- Porro
- Canyella
- Vi ranci
- Vi blanc
- Pa
Elaboració:
- Cremem les restes de pèl del pollastre
- Tallem el pollastres en quatre parts
- Posem oli a escalfar
- Tallem les verdures
- Salpebrem el pollastre i el posem a fregir a foc lent
- Afegim tota la verdura a la cassola i la deixem a foc lent durant uns 90 minuts
- Incorporem el vi ranci i el vi blanc i deixem reduir
- Quan el pollastre estigui daurat, afegim les prunes i pinyons
- I per últim, afegim la picada de fruits secs
Pingback: La proposta de Cuina de Nadal del Restaurant La Pineda | Agrupació Restauradors Gavà