El sopar solidari celebrat la víspera de la festivitat local de Sant Nicasi a Mar de Pins amb motiu de La Marató de TV3 dedicada enguany a les malalties mentals, va rebre una gran resposta amb un èxit d’assistència en confirmar-se totes les reserves previstes.
Segons ha explicat el president de l’Agrupació de Restauradors de Gavà, Josep Maria Lluch, el sopar es va fer seguint «totes les recomanacions anti-Covid, és a dir, va haver controls per garantir que tothom que va assistir portava el corresponent certificat.» Està previst que el proper 21 de desembre es faci pública la quantitat recaptada.
La satisfacció és plena des del punt de vista de l’assoliment dels objectius plantejats des de l’Agrupació de Restauradors, segons ha declarat el president a elbruguersdigital.cat «hem complert l’objectiu de fer un final de festa de l’any 2021 i, de fet, avui penjarem agraïments a clients i amics que van venir per mostrar que el gremi està satisfet i unit«.
Tot i que l’esperit solidari era el veritable protagonista, el sopar organitzat pels restauradors de Gavà va ser tota una demostració de la qualitat dels xefs locals. Un menú tancat amb 14 plats maridats amb sis vins, executat pel Manel Armengol, el Joan Campanyà, el Carles Fernández, i el David Cartoixà, sota la direcció de l’equip de La Pineda, El Far de l’Illa, i el propi restaurant Mar de Pins, que és on es va celebrar el sopar enguany.
Menció especial mereixen també els proveïdors que van cedir producte a preu de cost i que permetran eixamplar la recaptació final que anirà a parar íntegrament a La Marató de TV3.
I ara, Cuina de Nadal!
En els propers dies, l’Agrupació de Restauradors de Gavà començarà a publicar un seguit de vídeo-receptes pensant en les festes nadalenques i més enllà. Perquè seran receptes que posaran en valor els diferents estils i propostes en un format pensat com un repte per a qualsevol persona aficionada a la cuina perquè se les podran fer seves, preparar-les a casa o, simplement, trucar per fer la deguda reserva…

I és que l’Agrupació de Restauradors de Gavà continua treballant per desevenvolupar el valor de la restauració gavanenca com a un referent comarcal per varietat i qualitat. El creixement del nombre d’associats durant 2021, tot i les dificultats, o potser precisament per aquestes dificultats, demostren el potencial de l’Agrupació en la visibilització de l’oferta local.
Accions com els Vermut&Music o l’Oktoberfest demostren a més la flexibilitat de l’Agrupació a l’hora d’organitzar esdeveniments gastronòmics per a tots els associats i associades independentment de la seva especialització dins del sector.
Si tens un restaurant o un establiment de menjar i beure, un bar musical o un negoci relacioant amb l’hostaleria i encara no ets de l’Agrupació, és hora de re-agrupar-se! Dona’t d’alta aquí
Comentarios 0